Konesaumakatto

Peltisepänliike S. Wallin on konesaumakattojen asennukseen erikoistunut yritys, joka tekee kattotyöt ja kattoremontit ammattitaidolla. Teemme sekä uudiskohteiden kattotyöt että kattoremontit vuosien kokemuksella ja asennamme samalla myös jalkarännit. Toimimme pääasiassa Varsinais-Suomen alueella, mutta tarvittaessa työskentelemme myös muualla Etelä-Suomessa.

Ota yhteyttä

Kattotyöt ja kattoremontit

Remonttikohteessa kattotyöhön voidaan sisällyttää myös vanhan katon purku sekä uusien pohjarakenteiden teko aluskatteineen. Tarvittaessa yläpohjan tuuletusta lisätään asentamalla korotusrimat ja tekemällä uusi ruodelaudoitus niiden päälle. Uusi peltikatto voidaan tehdä myös vanhaa kattoa hyödyntäen: esimerkiksi vanhan huopakaton päälle on mahdollista tehdä uusi pohjalaudoitus, jonka päälle rakennetaan asiakkaan toiveiden mukainen uusi peltikatto.

Kun teetät kattotyöt ja kattoremontit avaimet käteen -periaatteella, saat laadukkaan, pitkäikäisen ja tarpeitasi vastaavan katon helposti ja vaivattomasti.

Käytämme kattotöissä ja kattoremonteissa kotimaisia ja tyyppihyväksyttyjä materiaaleja, jotka on suunniteltu kestämään Suomen ankaria olosuhteita. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille aina parasta mahdollista laatua, onhan asiakkaiden tyytyväisyys meille tärkeintä.

Konesaumakatto

Päätuotteemme on konesaumattu peltikatto. Konesaumattu peltikatto tarkoittaa kattoa, jossa peltirivit saumataan kaksinkertaisesti kiinni toisiinsa koneellisesti joko sähkö- tai käsikäyttöisillä saumauskoneilla. Usein puhutaan myös pelkästään konesaumakatosta tai rivisaumakatosta.

Konesaumakatto on toteutukseltaan ja ominaisuuksiltaan täysin eri asia kuin tänä päivänä usein markkinoilla näkyvä lukkosaumakatto tai pystysaumakatto. Aidon konesaumakaton peltejä ei koskaan liitetä toisiinsa vain ruuveilla tai päällekkäin laittamalla, vaan konesaumakatteessa saumat liitetään toisiinsa joko käsin vasaroiden tai saumansulkijalla. Konesaumakatossa käytetään yhä edelleen saumaöljyä, joka takaa vesitiiviyden. Konesaumakaton teko on aina käsityötä ja ammattitaitoisen peltisepän tekemä. Konesaumakattoon on mahdollista tehdä perinteiset jalkarännit asiakkaan niin halutessa.

Konesaumakaton hyvät puolet

  • kattopellit on saumattu kiinni toisiinsa tekemättä valmiiseen kattoon ainuttakaan reikää

  • todella pitkä käyttöikä

  • ehdoton vedenpitävyys

  • toisin kuin lukkosaumakatto, konesaumakatto sopii erinomaisesti myös loiviin kattoihin sen varman vesitiiviytensä ansiosta

  • ainoana peltikattona muovattavissa kuinka monimuotoiselle katolle tahansa

  • sopii uudisrakennusten lisäksi erinomaisesti myös vanhoihin perinteikkäisiin rakennuksiin kuten maataloihin, kartanoihin ym. sekä suojelu- ja museokohteisiin

Konesaumakatossa peltiin ei tarvitse läpivientien kohdallakaan tehdä reikiä, joten esim. savupiippujen, viemärituuletusten ja kattoikkunoiden ym. pellitykset ovat varmasti vesitiiviitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää konesaumakatosta!