Rakennuspeltityöt - Kattoturvatuotteet - Sadevesijärjestelmät

Listat

Peltilistoja käytetään peltiasennustöiden viimeistelyyn. Listat estävät sade- ja sulamisvesien pääsyn talon rakenteisiin. Niillä saadaan myös aikaan siisti ja huoliteltu ulkonäkö talolle.

Kalustoomme kuuluvat yhden, kahden ja viiden metrin kanttikoneet, joilla valmistamme listat mittatilaustyönä. Toimitamme ja tarvittaessa asennamme myös harjalistat, pääty- ja eturäystäslistat, ikkunapellit, jiiripellit, erilaiset smyygilistat, ulkokulmalistat, aidanpäällyslistat, kynnyslistat, katkaisulistat jne.

Käymme mielellämme tutustumassa kohteeseen etukäteen.

Läpivientien ja piippujen pellitykset

Katon ja läpiviennin yhtymäkohdan vesitiiviiksi saaminen on tärkein syy tehdä huolellinen pellitys. Läpivientien pellityksiä ovat mm. piippujen, viemärituulettimien ja kattoikkunoiden pellitykset.

Piipun pellitys suojaa piippua sään rasituksilta ja piippu saadaan istumaan luontevasti muuhun kattoon. Kokonaisten piipunpellitysten lisäksi teemme myös pelkästään piipunhattuja, joilla vähennetään sadeveden ja lumen pääsyä hormeihin ja parannetaan piipun vetoa.

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteilla varmistetaan, että katolla on turvallista suorittaa huolto- ja puhdistustoimia. Esimerkiksi lumiesteet estävät lumen ja jään liukumisen alla olevien ihmisten päälle ja tikkaat ovat tärkeä poistumistie tulipalon sattuessa.

Toimitamme ja asennamme hyväksytyt kattoturvatuotteet asiakkaan valitsemalla värisävyllä.

Sadevesijärjestelmät

Toimitamme ja asennamme rakennuksen sadevesijärjestelmään kuuluvat vesikourut ja syöksytorvet asiakkaan valitsemalla värisävyllä. Jyrkkien kattojen vedenpoisto hoidetaan alaräystäiden kautta rakennuksen ulkopuolelle. Kourut ja syöksytorvet mitoitetaan katon sekä valuma-alueiden pinta-alojen mukaan. Kourujen kiinnitykset tehdään niin, että ne kestävät räystäälle muodostuvat lumi- ja jäärasitukset.

Myös vesikourujen tilalle asennettavat konesaumakatolle hyvinsopivat perinteikkäät jalkarännit kuuluvat valikoimaamme. Jalkarännit toteutamme pääsääntöisesti kolmiorivalla.

Muut rakennuspeltityöt

Teemme myös muita rakennuspeltitöitä kuten julkisivupellityksiä ja suojapellityksiä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!