Kattotyöt - Kattoremontit - Konesaumakatto - Profiilipeltikatto

Peltisepänliike S. Wallin tekee kattotyöt ja kattoremontit ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet konesaumakaton asennukseen. Jalkarännit hoituvat myös. Teemme sekä uudiskohteiden kattotyöt että kattoremontit vuosien kokemuksella. Päätoimialueemme on Varsinais-Suomi, mutta tarvittaessa teemme töitä myös muualla Etelä-Suomessa.

Kattotyöt ja kattoremontit

Remonttikohteessa kattotyöhön kuuluu haluttaessa myös vanhan katon purku ja uusien pohjarakenteiden teko aluskatteineen. Tarvittaessa lisätään yläpohjan tuuletusta asentamalla korotusrimat ja uusi ruodelaudoitus tehdään niiden päälle. Uusi peltikatto voidaan tehdä myös vanhaa kattoa hyödyntäen, esim. vanhan huopakaton päälle tehdään uusi pohjalaudoitus ja sen päälle asiakkaan toiveiden mukainen uusi peltikatto.

Voit teettää kattotyöt ja kattoremontit helposti Avaimet käteen -periaatteella. Näin saat laadukkaan, pitkäikäisen ja tarpeitasi vastaavan katon vaivattomasti.

Käytämme kotimaisia ja tyyppihyväksyttyjä materiaaleja, jotka ovat suunniteltu kestämään Suomen ankaria olosuhteita. Haluamme tarjota asiakkaille aina parasta mahdollista laatua, sillä asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kattotöistä ja kattoremonteista!

Profiilipeltikatto

Profiilipeltikatteella tarkoitetaan poimu-, pystysauma- tai muotolevykatetta. Tällöin tarkoitetaan peltikattoja, joita on saatavilla erilaisilla profiileilla, joiden avulla katto saadaan näyttämään esimerkiksi perinteiseltä tiilikatolta. Teemme mielellämme myös asiakkaan toiveen mukaisia profiilipeltikattoja.

Profiilipeltikatto on hieman konesaumakattoa edullisempi. Se on myös nopea asentaa, koska profiilikatteet tehdään erilaisista valmiiksi muotoilluista eli profiloiduista kattopelleistä. Oikein asennettuna ja huollettuna profiilipeltikatto on laadukas sekä vuosikymmeniä kestävä vesikatto.

Ota yhteyttä ja kysy lisää profiilipeltikatosta!