Rakennuspeltitöitä nopealla aikataululla!


Maanantai 20.07.2020

Onko piipunpellitys ajankohtaista? Entä muut läpivientien pellitykset? Tai kaipaatko erilaisia reunalistoja, ikkunoiden vesipeltejä, kynnyspeltejä tai muita viimeistelytuotteita asennuksineen?


Myös sadevesijärjestelmät kouruineen ja torvineen saat meiltä lyhyellä toimitusajalla.


Lisäksi kaikki kattoturvatuotteet saatavilla nopeasti.


Ota yhteyttä, joko puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella - työ hoituu ripeästi ja ammattitaidolla!


« Takaisin

 • 20.07.2020
  Rakennuspeltitöitä nopealla aikataululla!

  Onko piipunpellitys ajankohtaista? Entä muut läpivientien pellitykset? Tai kaipaatko erilaisia reunalistoja, ikkunoiden vesipeltejä, kynnyspeltejä tai muita viimeistelytuotteita asennuksineen?

  Myös sadevesijärjestelmät kouruineen ja torvineen saat meiltä lyhyellä toimitusajalla.

  Lisäksi kaikki kattoturvatuotteet saatavilla nopeasti.

  Ota yhteyttä, joko puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella - työ hoituu ripeästi ja ammattitaidolla!

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 06.11.2018
  Suunnitteletko ensi vuodeksi kattoremonttia?

  Vuoden 2019 kattotyöurakoita suunnitellaan parhaillaan! Jos mielessä on uusi peltikatto kevääksi tai kesäksi, niin parhaimmat asennusajat viedään nyt - ota yhteyttä ja tulemme tarjouskäynnille.

  Meiltä saat luotettavasti ja suomalaisella ammattitaidolla niin profiilipeltikatot kuin aidot konesaumakatotkin, myös perinteiset jalkarännit kuuluvat toimenkuvaamme.

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 15.01.2018
  Hyvää alkanutta vuotta 2018!

  Onko piipunpellitys ajankohtaista? Entä muut läpivientien pellitykset? Tai kaipaatko vaikkapa erilaisia reunalistoja, ikkunoiden vesipeltejä, kynnyspeltejä tai muita viimeistelytuotteita?

  Myös sadevesijärjestelmät kouruineen ja torvineen saat meiltä lyhyellä toimitusajalla. Lisäksi kattoturvatuotteet, esim. lumiesteet ovat nyt ajankohtaisia.

  Ota yhteyttä, joka puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella - työ hoituu nopeasti ja ammattitaidolla!

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 03.05.2017
  Konesaumakatto myös arkkitehtien suosiossa

  Peltisepänliike S. Wallin toteutti arkkitehdin omalle perheelleen suunnitteleman uniikin kodin vesikattotyön. Konesaumakatto sopii täydellisesti tähän ainutlaatuiseen kohteeseen!

  www.ts.fi 30.3.2017

  Uniikkia asumista edustaa myös arkkitehti Heikki Muntolan perheelleen Paimioon suunnittelema latomainen koti, johon pääsee tarkemmin tutustumaan TSTV:n videon kautta. " (www.ts.fi -> TSTV -> TS Koti -> Esittelyssä uniikki latomainen koti Paimiossa, viitattu 3.5.2017. Alla suora linkki sivulle, jolta video löytyy)

  http://tstv.fi/video/32561#main

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 11.04.2017
  Peltisepänliike S. Wallin esittelyssä SeutuSanomissa

  Peltisepänliike S. Wallinin yritysesittely luettavissa SeutuSanomien itäisen alueen 6.4.2017 julkaistussa numerossa. Yritysesittely ja Sami Wallinin haastattelu on mukana Paimion yritystoimintaa esittelevässä liitteessä, joka toteutettiin yhteistyössä Paimion Yrittäjien ja SeutuSanomien kanssa. Klikkaa kuva isommaksi ja lue esittely.

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 27.02.2017
  Aito konesaumakatto, mistä sen tunnistaa?

  Miten asiakas erottaa konesaumakattoa matkivan lukkosaumapeltikaton oikeasta aidosta käsintehdystä konesaumakatosta? Nyt on taas oikea aika muistuttaa näiden tuotteiden eroista kattoremonttien tilaamisen tullessa kevään myötä ajankohtaisemmaksi.

  On valitettavaa, että kestävä ja aito konesaumakatto on saanut muutamia jäljittelijöitä rinnalleen ja usein tämä sekoittaa asiakkaiden ajatuksia kattoremonttia suunniteltaessa. Esimerkiksi juuri lukkosaumakatto näyttää melko samanlaiselta äkkiseltään katsottuna, mutt siinä pellit vain polkaistaan paikoilleen, ja ne lukkiutuvat toisiinsa yksinkertaisilla saumoilla. Konesaumatuissa rivipelleissä taas on aina kaksinkertaiset saumat eikä pellin läpi tehdä reikiä.

  On surullista, että asiaan perehtymättömille asiakkaille myydään konesaumakattoina nykyään yhä enemmän kattoja, joilla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä aidon ja alkuperäisen konesaumakaton kanssa. Juuri nämä em. lukkosaumalla toteutetut sileästä pellistä tehdyt katteet sekoitetaan harmillisen usein aitoon konesaumakattoon. Myymällä ja markkinoimalla näitä katteita asiakkaille konesaumakattoina, jää kattotyöntilaaja usein siihen uskoon, että hän saa aidon perinteikkään konesaumakaton.


  Tässä muutamia hyviä vinkkejä siihen, miten erotat lukkosaumakaton ja aidon konesaumakaton toisistaan kun katsot rakennusta:


  Onko harjalla peltilista vai ei? - Konesaumakatossa listaa ei tarvita, koska kattopellit liitetään toisiinsa saumaamalla - myös vastakkaisten lappeiden rivipellit harjalla!

  Miten läpiviennit on pellitetty? - Konesaumakatossa piippujen ym. läpivientien pellitykset ovat käsinsaumattu katteeseen, kun taas jäljitelmäkatossa peltejä ei saumata katteeseen, vaan pellitykset tulevat katteen päälle.

  Miten jiiripellit ja rivipellit on liitetty toisiinsa? - Konesaumakatossa jiiripelti ja rivipellit saumataan toisiinsa kaksinkertaisella saumalla, kun taas jäljitelmäkatossa jiiripelti ja rivipelti vain limitetään päällekkäin, niin että rivipelti on suoraan jiiripellin päällä.

  Aidon ja perinteisen konesaumakaton tekeminen vaatii aina ammattitaitoa ja aitoa käsityötä, se on peltisepän tekemä. Perinteitä kunnioittava huolella toteutettu konesaumakattotyö ei tavalliselta kattoasentajalta onnistu. Jos siis toiveissasi on saada taloosi aito konesaumakatto, kannattaa varmistua siitä, että kattotyön tulee suorittamaan aito kokenut peltiseppä.

  Sami Wallin, peltiseppä

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 11.05.2016
  Kotisivuja päivitetty!

  Päätuotteestamme eli ammattilaisen tekemästä konesaumakatosta nyt enempi tietoa, ja myös jalkarännit ominaisuuksineen esitelty uudistetuilla kotisivuilla entistä paremmin!

  Kannattaa tutustua!

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 23.02.2016
  Uusi peltikatto tarpeen? Toimi nyt!

  Onko vesikattoremontti ajankohtainen? Meiltä saat koko urakan toteutuksen alusta loppuun, tai sitten vain peltityön ilman pohjatöitä. Kaikki työt toteutetaan kotimaisella paikallisella työvoimalla ja Ruukin laadukkailla materiaaleilla.

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 04.01.2016
  Peltisepänliike toivottaa hyvää uutta alkanutta vuotta 2016 kaikille vanhoille ja tuleville asiakkaille!

  Peltisepänliike S. Wallin haluaa toivottaa kaikille oikein hyvää alkanutta vuotta 2016, niin vanhoille kuin tuleville uusille asiakkaillekin!

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 10.09.2015
  Ensi vuodeksi kattoremontti suunnitteilla?

  Vuoden 2016 kattotyöurakoita suunnitellaan parhaillaan! Jos mielessä on uusi peltikatto kevääksi tai kesäksi, niin parhaimmat asennusajat viedään nyt - ota yhteyttä ja tulemme tarjouskäynnille.

  Meiltä saat luotettavasti ja suomalaisella ammattitaidolla niin profiilipeltikatot  kuin aidot konesaumakatotkin, myös perinteiset jalkarännit kuuluvat toimenkuvaamme.

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 17.03.2015
  Paikallisella ja kotimaisella työvoimalla luotettavasti kattoremontti - pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille!

  Teetä kattoremonttisi nyt paikallisella ja kotimaisella työvoimalla luotettavasti - pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille! Erikoisalaamme ovat konesaumakatot, mutta toimitamme ja asennamme myös profiilipeltikatteet ammattitaidolla.

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 05.02.2015
  Kattotarjouskäynti meiltä nopealla aikataululla!

  Vesikattoremonttien sesonkiaika eli kevät ja kesä lähestyy kovaa vauhtia. Nyt on aika toimia, jos suunnitteilla on kattoremontti tänä vuonna. Erityisesti perinteisen rakennustavan konesaumakattouusinnat-/asennukset on syytä suunnitella hyvissä ajoin, koska niiden tekeminen ei ole pikaisimmasta päästä, vaan tarkkaa huolellista käsityötä. Ota yhteyttä, niin saat paikalliselta toimijalta tarjouksen kattotyöstäsi. Luotettavaa kotimaista työvoimaa ja palvelua!

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 04.01.2015
  Hyvää Uutta Vuotta 2015!

  Peltisepänliike S. Wallin toivottaa kaikille hyvää uutta alkanutta vuotta, niin vanhoille asiakkailleen kuin tuleville uusillekin!

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 18.11.2014
  Kattoremonttiko ajankohtainen? Pyydä meidät ilmaiselle tarjouskäynnille!

  Peltisepänliike S. Wallin toteuttaa vesikattoremontit alusta loppuun ammattitaidolla! Asiakkaan toiveen mukaan suoritamme myös vanhan katon purkutyön sekä tarvittavat pohjatyöt ennen uuden peltikatteen asennusta. Sekä profiilipeltikatteet että konesaumatut katot meiltä. Lisäksi viimeistelemme kattourakan huolella: mm. läpivientien pellitykset, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet meiltä kätevästi kattotyön yhteydessä.

  Kattoremontti alusta loppuun takuutyönä, luotettavasti, sovitussa aikataulussa ja aina suomalaisella työvoimalla! Jätä yhteydenottopyyntö tai soita, niin tulemme ilmaiselle tarjouskäynnille. 

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 18.09.2014
  Peltisepänliike S. Wallin avasi uudet tilat Paimioon YksYkkösen yritysalueelle

  Paimiolainen Peltisepänliike S. Wallin avasi vihdoin toimitilat Paimioon, Ampeeritielle. Aiemmin tilat sijaitsivat Hepojoella Piikkiössä, mutta nyt uuden oman verstaan valmistuttua Paimioon YksYkkösen yritysalueelle, on peltisepänliike omalla kotipaikkakunnallaan ja entistä paremmin asiakkaidensa käytettävissä. Meidät löytää siis osoitteesta Ampeeritie 8. Usein olemme kuitenkin kattotyömaalla emmekä pajalla, joten kannattaa soittaa ennen kuin suuntaa verstaalle, niin saadaan sovittua yhteinen aika!

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 01.08.2014
  Pienimuotoisia rakennuspeltitöitä nopealla aikataululla!

  Onko piipunpellitys ajankohtaista? Entä muut läpivientien pellitykset? Tai kaipaatko vaikkapa erilaisia reunalistoja, ikkunoiden vesipeltejä, kynnyspeltejä tai muita viimeistelytuotteita?

  Myös sadevesijärjestelmät kouruineen ja torvineen saat meiltä lyhyellä toimitusajalla. Lisäksi kattoturvatuotteet, esim. lumiesteet on hyvä saada kuntoon ennen talvea!

  Ota yhteyttä, joka puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella - työ hoituu nopeasti ja ammattitaidolla!

  « Takaisin

  Lue lisää
 • 04.06.2014
  Kattotyö loppuvuoteen 2014 - vielä ehtii!

  Vesikatto kuntoon ennen talvea! Muutamalle isommalle konesauma- tai profiilipeltikattotyölle on vielä tilaa loppuvuonna; ota yhteyttä ja sovi tarjouskäynnistä!

  Läpivientien pellityksiä ja muita pienimuotoisempia rakennuspeltitöitä koko ajan lyhyelläkin varoitusajalla!

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  « Takaisin

  Lue lisää